Braderie Vergierdeweg

In tegenstelling tot eerdere berichten over het niet doorgaan van de braderie zijn we met een klein groepje mensen tot de conclusie gekomen dat het jammer zou zijn als dit buurtevenement niet meer zou plaatsvinden. De eerste gesprekken met vrijwilligers van de nieuwe organisatie hadden al plaatsgevonden en de wijkraad was blij.

Maar toen kwam de corona ons land binnenzetten. Alle evenementen tot en met 1 september zijn in elk geval afgelast. Hoe het daarna verder gaat weet niemand. In overleg met de wijkraad is besloten om het jaar 2020 voor wat betreft de braderie over te slaan. Het organiseren van een braderie vergt de nodige voorbereiding en veel tijd van de vrijwilligers. Het vermoeden bestaat dat al die voorbereidingen dan voor niets zullen zijn.

Wij gaan nu vol inzetten op een leuke braderie in 2021. Om dit mogelijk te maken zijn we nog op zoek naar enkele vrijwilligers die mee zouden willen denken over de invulling van de braderie. Te denken valt aan het benaderen van verenigingen in Haarlem-Noord voor demonstraties, het benaderen van ondernemers om deel te nemen aan de braderie en het zoeken van sponsoren voor de braderie. De organisatie van de braderie zal eind 2020 beginnen. Er zal maandelijks overleg plaats gaan vinden en iedereen krijgt een taak. Qua tijdsbesteding zal het in het begin vooral de vergadering zijn, maar naarmate de braderie dichterbij komt zal de organisatie meer tijd in beslag nemen. (ongeveer 1 uur in de week). Wie heeft er leuke ideeën en heeft zin en tijd om deze buurtbraderie voor bewoners mogelijk te gaan maken? Meld je dan aan bij Carla van Zandvliet.

Ook voor vragen over de braderie kun je contact met haar opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-54686347.

Team Braderie Vergierdeweg