Enquête braderie Vergierdeweg 2021

Beste buurtbewoners,

Afgelopen februari hebben wij u gevraagd om een enquête in te vullen over de animo voor het organiseren van een braderie op de Vergierdeweg. Wij zijn heel blij met uw positieve, leuke en inspirerende reacties. Bijna 80% van de buurtbewoners is geïnteresseerd in een braderie of een ander buurtfeest/evenement.

De wijkraad en Team braderie gaan de reacties inventariseren en bekijken of in september een braderie of buurtfeest georganiseerd kan worden.

Voor de zomer willen wij de knoop doorhakken, omdat we dan misschien meer weten over de eventuele versoepelingen van de coronamaatregelen.

Wij houden u op de hoogte!

Als u de enquête alsnog wil invullen,kan dat via onderstaande link:

Braderie 2021

In de nieuwsbrief van juni 2020 is aangegeven dat er in september 2021 weer een braderie op de Vergierdeweg georganiseerd zou worden. Maar op dit moment is het nog onduidelijk of de braderie dit jaar kan plaatsvinden. Een reden hiervoor is dat het nog niet duidelijk is hoe het verder gaat met corona. De andere reden is dat er geen enkele reactie is geweest op de oproep om vrijwilligers die willen meedenken over de invulling van de braderie. Het organiseren van de braderie vergt nu eenmaal de nodige voorbereiding en tijd en vele handen maken licht werk.

Het team Braderie Vergierdeweg en de wijkraad vragen zich af of er nog animo is voor een braderie op de Vergierdeweg. Wij willen u als wijkbewoners vragen om hierover enkele vragen te beantwoorden via de poll op de homepagina van onze website www.wijkraaddietsveldvogelbuurt.nl. Graag willen wij weten:

1. Bent u geïnteresseerd in een braderie op de Vergierdeweg? ja/nee

2. Bent u bereid om als vrijwilliger mee te helpen? Ja/nee

3. Bent u bereid om sponsor te zijn? Ja/nee

4. Heeft u een ander idee voor een buurt evenement? Zo ja, welk idee

Mochten zich geen vrijwilligers melden die actief willen meehelpen de braderie te organiseren dan zal deze zeker niet meer doorgaan.

Team Braderie Vergierdeweg en leden van de wijkraad.