Wijkraad Dietsveld-Vogelbuurt, Haarlem-Noord info@wijkraaddietsveldvogelbuurt.nl
Nieuws 11 augustus 2019 Hits: 219

MomssBoetiek tweede handskledingbeurs

 

Ongeveer 2 keer per jaar opent MomsBoetiek een gezellige tweedehands dameskledingbeurs in de gymzaal van de openbare lagere school De Dolfijn op de Gijsbrecht van Aemstelstraat 118 in Haarlem Noord haar deuren.

MomsBoetiek wordt georganiseerd door een vrouwenclub die buurtgevoel en duurzaamheid zeer belangrijk vinden. We staan voor een gezellige avond met winkelende vrouwen en leuke tweedehands kleding.  Als organisatie vinden we het belangrijk dames uit met name de omgeving van Haarlem Noord in een ongedwongen sfeer, en eventueel onder het genot van een hapje en drankje, een leuke avond te bezorgen. Ook voor tienermeiden is MomsBoetiek een leuke gelegenheid om voor leuke prijsjes hun garderobe aan te vullen. De ervaring leert dat we een breed aanbod hebben voor alle dames, jonge en ietsje ouder en van XS tot XL.

We willen buurtbewoonsters ook altijd de gelegenheid geven om op een laagdrempelige manier hun bedrijfje, dienst en/of product tijdens onze kledingbeurs te promoten. We hopen op deze manier het buurtgevoel in Haarlem – Noord nog meer te versterken. Kijk op deze site voor een impressie van welke buurtbewoners je zijn voorgegaan.

Voor onze 12de editie op vrijdag avond 8 november en zaterdagochtend 9 november zijn we dus ook weer op zoek naar leuke buurtgenoten die we een plekje in onze MomsBoetiek gunnen. Ben jij zo’n bewoner van Haarlem neem dan contact met ons op.

Een deel van de opbrengst van onze kledingbeurs doneren we aan goede doelen en niet-verkochte kleding, die inbrengers niet meer terug willen doneren we altijd aan een goed doel.

Het Moms-team zoekt altijd mensen om mee te helpen met de opbouw en afbouw en als je nog etalagemateriaal, spiegels en/of kledingrekken hebt dan halen we deze graag bij je op.

Wil je meer weten van MomsBoetiek, kijk dan op onze site: www.momsboetiek.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Melding doen bij de gemeente?

Invloed uitoefenen op besluitvorming