Wijkraad Dietsveld-Vogelbuurt, Haarlem-Noord info@wijkraaddietsveldvogelbuurt.nl
Nieuws 21 juni 2020 Hits: 72

AFSLUITING RIJKSSTRAATWEG/JAN GIJZENKADE/PLANETENLAAN

 

Eerder is al aangegeven dat de werkzaamheden aan de kruisingen rond de Jan Gijzenkade eindigen op maandag 29 juni. De laatste werkzaamheden vinden plaats in het weekend. Vanaf vrijdag 26 juni 20.00 uur tot maandag 29 juni 05.00 uur is de Rijksstraatweg tussen de Sillemstraat en de Jan Gijzenkade, inclusief de aanliggende kruispunten, afgesloten voor autoverkeer in beide richtingen.

 

Overlast

Om de werkzaamheden in één weekend te kunnen uitvoeren, wordt dat weekend ook in de nacht doorgewerkt. Het is helaas onmogelijk om geluidsoverlast van machines en werkzaamheden in de nachtelijke uren te voorkomen. Hiervoor onze excuses.

 

Planetenlaan

Op de Planetenlaan wordt nieuwe riolering aangelegd tussen de Sportweg en de Jan Gijzenkade. Dit deel van de Planetenlaan blijft afgesloten tot en met zondag 19 juli.

 

Doel van het project HOV-Noord

De werkzaamheden zijn onderdeel van het project HOV-Noord. Hiervoor werken provincie Noord- Holland en gemeente Haarlem samen aan Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV), tussen Haarlem, IJmuiden en Beverwijk. Voor een betere doorstroming van de bus en meer veiligheid voor, met name, fietsers, moeten meerdere kruisingen langs deze route anders worden ingericht.

 

Heeft u nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze brief vragen of opmerkingen dan kunt u contact

opnemen op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur via 06-10000372 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over het project HOV-Noord vindt u op www.haarlem.nl/hov-noord

Afdrukken

Agenda

Melding doen bij de gemeente?

Invloed uitoefenen op besluitvorming