Wijkraad Dietsveld-Vogelbuurt, Haarlem-Noord info@wijkraaddietsveldvogelbuurt.nl
Nieuws 15 maart 2021 Hits: 71

Publicatie besluiten gemeente Haarlem

 

De gemeente Haarlem is verplicht om haar inwoners op de hoogte te houden over verleende vergunningen, gewijzigde bestemmingsplannen, verkeersbesluiten, verleende omgevingsvergunningen en ontwerpbestemmingsplannen.

Dit doen ze door deze besluiten te publiceren in bijvoorbeeld huis-aan-huisbladen of op internet.

Indien u digitaal op de hoogte wilt blijven, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsberichten van de gemeente Haarlem via : https://www.haarlem.nl/nieuwsberichten-per-e-mail/.  Het invulscherm spreekt voor zich.

Voor aankondigingen over de buurt (vergunningen voor bouwplannen, verkeersmaatregelen e.d.) kunt u zich aanmelden via https://www.overheid.nl/. Klik door op “attenderingsservice” (eerste kolom) om aan te geven over welke zaken u geïnformeerd wilt worden.

Zo blijft u op de hoogte van wat er in uw straat of wijk speelt, wat verrassingen, teleurstellingen of frustraties voorkomt. Als u het niet eens bent ben een besluit kunt u daartegen bezwaar of een zienswijze indienen. Zo weet de gemeente wat er onder de inwoners leeft. De wijkraad blijft ook graag op de hoogte van wat er in onze wijken speelt. U kunt ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

Melding doen bij de gemeente?

Invloed uitoefenen op besluitvorming