Nieuws 17 mei 2021 Hits: 12

MARKETING/PR/PROMOTIONELE HULP GEZOCHT VOOR CULTUURTUIN HAARLEM IN NOORD

Stichting Cultuurtuin Haarlem is een platform, bestaande uit een actief netwerk van cultuurmakers en organisaties uit Haarlem Noord. Het doel van de stichting is het bevorderen van cultuurparticipatie in de breedste zin. Dat doen wij door bestaande initiatieven in kaart te brengen, aan te jagen en toegankelijk(er) te maken, of door ze zelf te starten.

De ambitie van Cultuurtuin Haarlem is om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken. Sleutelwoord daarbij is het stimuleren van ontmoeting tussen cultuurmakers, cultuurliefhebbers en -starters en alle bewoners van Haarlem Noord. Dit doen we graag samen met andere maatschappelijke organisaties met een netwerk in de wijk.

We zoeken volwassenen die het leuk vinden om te ondersteunen en meedenken bij de vele promotionele werkzaamheden die er zijn om meer bekendheid te krijgen. Je kunt daarbij uiteraard zelf kiezen wat je leuk vindt om te doen of waar je meer van wil leren. Culturele belangstelling hebben is wel gewenst, evenals enige handigheid met multimedia en schrijfvaardigheid. Wil je kennismaken met ons om te kijken of het iets voor je is, stuur dan een bericht waarin je jezelf kort voorstelt en aangeeft wat je leuk lijkt.

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden, klik dan hier.