Wijkraad Dietsveld-Vogelbuurt, Haarlem-Noord info@wijkraaddietsveldvogelbuurt.nl

Vacatures:

Vacature voor de wijkraad

Onze wijkraad bestaat uit een 7-tal gezellige en enthousiaste inwoners uit de wijken Dietsveld en Vogelbuurt in Haarlem-Noord. Wij zetten ons enthousiast in voor de buurt en zijn als ware de schakel tussen de buurtbewoners en de gemeente Haarlem. Zijn er bijvoorbeeld problemen met hangjongeren of is een laadpaal niet goed geplaatst, zijn er verkeersproblemen of andere zaken, dan kan de wijkraad helpen. Wij weten de juiste weg te bewandelen, ook naar de politiek.

Wij komen elke 2e woensdag van de maand bijeen tussen 20.00 en ca. 21.30 uur op de Vergierdeweg 50 in Haarlem Noord. Uiteraard kunnen alle buurtbewoners hier aanschuiven met hun vragen of deelnemen aan de discussies. Graag zelfs!

Daarnaast hebben we ook een jaarvergadering met leuke gastspreker(s) en een gezellige borrel na afloop. En komt er 3x per jaar een informatieve nieuwsbrief op de mat bij de bewoners.

Er is volop ruimte voor nieuwe ideeën of plannen om uit te voeren in de wijk, naast de huidige lopende projecten. Kortom, er is genoeg te doen in onze wijkraad! En er is plek voor een nieuwe secretaris, die uiteraard ingewerkt zal worden door de afzwaaiende secretaris.

Vind je het leuk om ons hierbij te ondersteunen en daarmee wat voor je eigen wijk te doen? En heb je een paar uurtjes per maand de tijd om o.a. de gezellige vergaderingen bij te wonen? Of wil je graag onze nieuwe secretaris worden? Neem dan snel contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keertje kijken bij een van onze vergaderingen. De data en overige informatie vind je op: www.wijkraaddietsveldvogelbuurt.nl. Je bent van harte welkom!

 

 

 Samenstelling huidige wijkraad

  • Bert-Jan Rip (Voorzitter)
  • Pauline Landwehr Johann
  • Carla van Zantvliet (Penningmeester)
  • Barbara Pronk (Notulist)
  • Martin van de Pavert
  • Esther Pieters
  • Daniël Koomen (Website)
  • Jacqueline Kuiter (Nieuwsbrief en Website)

 

Gebied

Dit is het gebied van Wijkraad Dietsveld-Vogelbuurt:

Agenda

Melding doen bij de gemeente?

Invloed uitoefenen op besluitvorming