De wijkraad Dietsveld-Vogelbuurt is op zoek naar nieuwe leden!

Kom jij ons helpen?

Voor een vijftal wijkraadsleden loopt de vierjaarstermijn af en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die ons team graag komen versterken.

Wij zoeken onder andere een secretaris. Maar ook als medelid ben je van harte welkom. Wij kunnen jouw adviezen en ideeën over onze buurt goed gebruiken.

Iedere inwoner van 16 jaar of ouder en die woonachtig is in de wijk Dietsveld-Vogelbuurt kan zich aanmelden.

Wij zijn een enthousiast team van vrijwilligers, die hart hebben voor de wijk en een verbindende rol hebben met zowel de wijkbewoners als de gemeente. Er is onderling een goede (werk)sfeer en er is zeker plaats voor gezelligheid en humor.

Heb jij zin om ons team te komen versterken en onderdeel te worden van een team buurtbewoners met hart voor de wijk? Meld je dan zo snel mogelijk aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samenstelling huidige wijkraad

• Bert-Jan Rip (Voorzitter)
  • Pauline Landwehr Johann (Secretaris)