Wijkraad Dietsveld-Vogelbuurt, Haarlem-Noord info@wijkraaddietsveldvogelbuurt.nl
Nieuws 02 juni 2023 Hits: 50

GEZOCHT: TWEE ACTIEVE BUURTBEWONERS

Voor het Stadmakerscongres Haarlem op 23 juni a.s. Toegang: GRATIS

De stadsmakers willen zorgen dat het congres voor iedereen toegankelijk is. Daarom zoeken zij actieve bewoners of iemand die een stap vooruit kan zetten met meer kennis over contact met de gemeente of het vergroenen van de stad met de buurt. Of misschien wil u zich op een andere manier voor de stad inzetten.

Programma
De meeste sessies, pitches of presentaties staan al aangekondigd op de nieuwe website www.stadmakershaarlem.nl/congres, maar wordt nog steeds aangevuld. 

Overige toegangstickets
Voor degenen die zich als eerste melden, zijn de kaarten gratis.

Anderen kunnen een ticket kopen voor € 40,-. Dat kan via deze ticketlink. De opbrengst wordt gebruikt voor voortzetting en promotie van Haarlemse stadmakers gedurende het jaar. 

Vergeet geen lunch erbij te bestellen! 
Naast het gratis entree ticket kun je een lunch à € 10,- erbij bestellen. Dat kan via deze ticketlink. De fantastische Wereldkeuken in Haarlem verzorgt dit. Deze lunch kun je op 23 juni ophalen in het Kenaupark tussen 12:45 en 14:00 uur. 

Dus heb je interesse stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Pauline Landwehr Johann.

 

 

Agenda

Melding doen bij de gemeente?

Invloed uitoefenen op besluitvorming